Strömstad Tanum Buss

Nyheter

 

 

Strömstad Tanum Buss tar över trafik från Sohlbergs Buss i affärsområdet Trestad.

Bolaget utökar därmed både sin bussflotta och personalstyrka och avtalet gäller från och med den första december 2015.

Från och med den första december i år har Strömstad Tanum Buss tagit över alla uppdrag i affärsområdet Trestad. Bolaget övertar därmed all trafik i området, som tidigare utfördes av Sohlbergs Buss.

I samband med övertagandet utökar bolaget sin flotta med två bussar samt två fastanställda och ett antal behovsanställda. 

orm

 

Ny Buss!

Nu har vi fått våran nya buss i trafik. Det är en Setra 517 HD 2014 års modell. Bussen har plats för 57 passagerare.

 

 orm

 

”Nya Strömstad Tanum Buss”logga sida mindre

I somras beslutades det att Strömstad Tanum Buss AB kommer att dela upp bolaget, och endast bedriva linje och skoltrafik, och beställningstrafiken skall säljas. Den 2/12 2013 tillträdde de nya ägarna, som är, Mats Vestgård (aktiv i Strömstad Tanum Buss sedan 2002), Daniel Andersson (grundare av Strömstad Tanum Buss), och Claes Fast (aktiv i Strömstad Tanum Buss sedan 2003). För närvarande heter det nya bolaget MDC Buss AB, men på sikt så kommer man att ta över namnet och varumärket Strömstad Tanum Buss AB. Som kund och resande kommer man egentligen inte att märka någon skillnad, då vi har kvar samma fordon med Strömstad Tanum Buss logga på. De flesta i personal har även valt att arbeta hos MDC Buss AB.